Bouwkavels voor
uw droomwoning

Bouwkavels voor uw droomwoning

Het prachtige gebied Hof van Holland gelegen bij Lemmer biedt u een grote keus aan vrije bouwkavels. Deze riante bouwkavels zijn vaak gelegen aan open vaarwater met eigen ligplaats voor uw boot. Het gebied maakt wonen aan open vaarwater mogelijk. De staande-mast route brengt u via de Kroonduikervaart naar De Brekken, Tjeukermeer, Slotermeer en het IJsselmeer of het gezellige centrum van Lemmer. Ook de bouwkavels die niet aan het vaarwater liggen zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit, uniek in Friesland. 

Bouwkavels voor uw droomwoning in Hof van Holland Lemmer

De bouwkavels in Hof van Holland zijn riant qua omvang en situering en beschikken vaak over een schitterend uitzicht over het indrukwekkende open landschap. Op de vrije sector bouwkavels kunt u uw eigen droomhuis realiseren. Het gebied Hof van Holland uit diverse deelgebieden. Ieder deelgebied wordt gekenmerkt door zijn eigen unieke identiteit.

Meer informatie over bouwkavels voor uw droomwoning

Heeft u intresse in een bouwkavel voor uw droomwoning? Neem contact met ons op voor meer informatie via: info@windgroep.nl. Of stel uw vraag via ons interesseformulier