Bouwkavels
Lemmer

Bouwkavels in Lemmer

De nieuwe wijk Hof van Holland biedt u een breed scala aan bouwkavels in Lemmer om uw eigen woning te kunnen bouwen. Hof van Holland is een groene, zeer ruime en waterrijke woonwijk, gelegen in het open landschap aan de Wielewei. De aanleg van de wijk is in ontwikkeling. Hof van Holland ligt aan de Noordrand van de stad naast het wandelgebied Wielewei met een vogelkijkplaats. Binnen 10 minuten fietst u naar het centrum van Lemmer. In Hof van Holland ervaart u de geneugten van het buiten wonen met het stadscentrum dichtbij.

Bouwkavels in Lemmer Hof van Holland

De nieuwe wijk Hof van Holland bij Lemmer kent een groot aanbod van vrije bouwkavels, waarvan een groot aantal is gelegen aan open vaarwater met een eigen aanlegmogelijkheid voor uw boot. De andere bouwkavels liggen daarentegen riant en rustig in een prachtige groene setting waar u kunt genieten van een open landschap. Voor alle bouwkavels geldt dat de kwaliteit zeer hoog is en de ligging fraai en ruim opgezet. De bouwkavels geven u de bijzondere gelegenheid om de woning van uw dromen te realiseren op een bijzonder plekje in Friesland, Hof van Holland.

Een architect nodig om uw droomwoning op een kavel in Hof van Holland te realiseren? Wind Architecten Adviseurs denkt graag met u mee.

Meer informatie over bouwkavels in Lemmer

Heeft u intresse in bouwkavels in Lemmer? Neem contact met ons op voor meer informatie via: info@windgroep.nl. Of stel uw vraag via ons interesseformulier