Bouwkavels Friesland
Rust, ruimte en groen

bouwkavels Friesland

Bent u opzoek naar bouwkavels in Friesland voor het bouwen van uw droomwoning? Dan is Hof van Holland dé plek! Deze zeer ruim opgezette, groene en waterrijke woonwijk, is gelegen in het open landschap. In de zomertijd is de Kroonduikervaart een vaarroute voor de vele waterliefhebbers naar het IJsselmeer, Tjeukermeer, De Brekken en het Slotermeer. Toch ligt Hof van Holland op nog geen 10 minuten fietsen van het centrum van Lemmer, de toegangspoort van Friesland.

Hof van Holland biedt u een grote keus aan vrije bouwkavels, vaak gelegen aan open vaarwater met de mogelijkheid voor de aanleg van uw boot. De bouwkavels Friesland variëren in afmetingen en prijs. Hof van Holland staat garant voor hoge woonkwaliteit met een ongekend gevoel van vrijheid en een blijvend vakantiegevoel door de zeer ruime opzet, het riante uitzicht en de weidsheid van de prachtige omringende natuur. Op de vrije sector kavels kunt u uw eigen droomhuis realiseren, uniek in Friesland! Bekijk hier de beschikbare bouwkavels Friesland.


Wonen in Hof van Holland is wonen met allure voor mensen die genieten van het leven. In de directe omgeving van Hof van Holland vindt u het grootste gebouwde stoomgemaal ter wereld ir. D.F. Woudagemaal.

Meer informatie over bouwkavels in Friesland

 

Heeft u intresse in bouwkavels in Friesland? Neem contact met ons op voor meer informatie via: info@windgroep.nl. Of stel uw vraag via ons contactformulier