Bouwgrond in Friesland
Hof van Holland Lemmer

Bouwgrond Friesland Hof van Holland Lemmer

Bent u opzoek naar bouwgrond in Friesland om uw droomhuis te realiseren?. De nieuwe wijk Hof van Holland gelegen bij Lemmer biedt u bouwgrond in Friesland met volop mogelijkheden voor het realiseren van een eigen unieke plek.

Hof van Holland ligt aan de noordkant van de Lemmer in de overgang tussen de stad en het prachtige omringende weidse Friese landschap. Hof van Holland is een zeer ruim opgezette woonwijk gekenmerkt door rust, ruimte, groen en water. De wijk in aanleg is gelegen aan de bekende Bonkevaart, midden tussen prachtige natuurgebieden, meren en landerijen. In Hof van Holland vindt u een gevarieerd aanbod aan bouwkavels voor de vrije sector. U kunt daarbij kiezen uit kavels gelegen aan open vaarwater of juist in het groen.


Het bijzondere aan Hof van Holland is de unieke ligging in het groen van de landerijen terwijl u met de fiets toch in 10 minuten het centrum kunt bereiken. Tevens kunt u het centrum per boot bereiken. Lemmer staat bekend als een mooie gezellige en knusse historische stad met grachten. Het centrum is compact waardoor alle winkels dicht bij elkaar zitten. Hier vindt u ook de vele restaurants en café’s. 

 

Bouwgrond Friesland in Hof van Holland kent verschillende afmetingen en prijzen. Voor alle bouwkavels geldt echter dat de kwaliteit zeer hoog is en de ligging prachtig in de open natuur. U voelt de vrijheid van de ruimte. Alsof u blijvend met vakantie bent! Wonen in Hof van Holland is wonen als recreant voor mensen die genieten van het leven.

Meer informatie over bouwgrond Friesland Blitsaerd Leeuwarden

 

Heeft u interesse in bouwgrond in Friesland? Neem contact met ons op voor meer informatie via info@windgroep.nl. Of stel uw vraag via ons contactformulier.